Headerfoto

Waarom deelnemen?

Het Lifestyle Festival wordt een ware belevenis. Bezoekers worden direct bij binnenkomst verrast door de ongedwongen ambiance en leuke activiteiten. Voor u als ondernemer zijn de mogelijkheden om uw product of dient te presenteren eindeloos. Het concept biedt namelijk alle ruimte om tot een unieke invulling te komen, waarmee je jouw bedrijf écht in de kijker speelt. Met ruim 5.000 m2 vloeroppervlakte is daar alle ruimte voor.

Dit nieuwe lifestyle concept is ontstaan door de integratie van twee succesvolle evenementen: De Maasvallei Wonen Beurs en De Gezondheidsbeurs. Er zal dan ook volop aandacht zijn voor gezondheid en wonen, maar ook voor eten, sport, kids, beauty, mode, zorg, werk en maatschappij. Dit maakt het een veelzijdig evenement, waar naar verwachting vierduizend bezoekers van gaan genieten.

Door de integratie van beide beurzen kunt u als deelnemer sowieso rekenen op een gegarandeerde traffic van enthousiaste bezoekers tussen de dertig en zeventig jaar. Als organisatie zorgen we daarnaast voor volop beleving met uiteenlopende activiteiten en meet & greets met BN’ers.

Meer ontdekken over het Lifestyle Festival? Neem direct contact met ons op of download de brochure.

Partners

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Dank je voor je aanmelding!
We konden u niet inschrijven. Probeer het nog eens.