Headerfoto

Babyplein

Lifestyle Festival introduceert het Babyplein

Het Land van Cuijk heeft veel te bieden voor zwangeren en jonge gezinnen. Wij willen als eerste in deze regio een professioneel platform bieden waar bedrijven zich gezamenlijk kunnen presenteren op dit gebied. Zeg maar een regionale Negenmaandenbeurs. Aanstaande en jonge ouders kunnen op dit festival beleven en een goed beeld krijgen van wat er beschikbaar is in het Land van Cuijk in deze levensfase. Want er is veel, zoals babyzwemmen, pretecho’s, geboortekaartjes, kraamzorg, cadeaus, verzorging, etc.

Ellen Bloemen (organisator en deelnemer van het Babyplein) is blij met dit initiatief. “Als eigenaresse van coachingsbureau “Parent Inc.” zie ik het Babyplein als een mooie toevoeging in deze regio. Het biedt mij de kans nieuwe contacten te leggen, te netwerken en mezelf te presenteren aan de doelgroep. Inmiddels hebben JTV, Spetterpret, Just Relax en Welkom Kraamzorg en diverse andere organisaties zich al verbonden aan het initiatief!” 

Meer ontdekken over het Lifestyle Festival? Neem direct contact met ons op of download hieronder de brochure van het Babyplein!

Babyplein Lifestyle Festival
Ellen Bloemen
06 12 56 79 43
ellen@inspyrium.nl

Partners

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Dank je voor je aanmelding!
We konden u niet inschrijven. Probeer het nog eens.